Kunst inspireert, ook ons!

Doelgerichtheid, kwaliteit en betrokkenheid vormen de basis van de dienstverlening van IJburg Accountants & Adviseurs.

U kunt bij ons terecht voor uw administratie, uw belastingaangiften, uw jaarrekening, tussentijdse cijfers en advies. Persoonlijk advies, want wij gaan voor een directe en persoonlijk relatie. Een relatie waar wij van denken dat u er als ondernemer behoefte aan heeft. We zijn een sparringpartner, we denken mee en vooruit, we ondersteunen en we adviseren in heldere taal. Onze mensen (zowel accountants als fiscalisten) zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op waar u goed in bent: ondernemen en het halen van het maximale rendement.

KunstKunst als inspiratie!

Kunst helpt ons om bovenstaande doelen te verwezelijken. Want kunst motiveert en maakt nieuwsgierig.

Kunst zorgt voor rust, liefde, passie, verwondering en een andere kijk op de werkelijkheid. Kunst zorgt voor werkplezier, creatieve oplossingen, uitdagende visies, een positieve instelling, nieuwe werkwijzen en een beter resultaat. Kunst inspireert en stimuleert om samen te werken. En dat merkt u als klant. Zo komen we tot een optimale service. Zo stelt kunst ons in staat om kwaliteit te leveren.

Natuurlijk willen we u in deze ervaringen niet onthouden. Geniet u, net als ons, van deze kunstwerken.

 

 

 


 • Bezoekadres
  IJburglaan 424
  1086 ZJ Amsterdam

 • Postadres
  Postbus 2164
  1000 CD Amsterdam

 • Contact
  T +31 (0)20 6955444
  F +31 (0)84 7146966
  M info@accountantopijburg.nl

 • Overig
  KvK 32128117
  BTW NL8187.17.580.B01