IJburg sponsort!

Initiatiefnemer van Stichting Energy4Kids is Arwin van der Zwaan, vader van Noortje. "Als je als ouders te horen krijgt dat je kind ongeneeslijk ziek is en dat daar op dit moment niets aan te doen valt, dan staat de wereld flink op z'n kop. Direct na de diagnose hebben we besloten om niet aan de zijlijn toe te gaan staan kijken en zijn we ons gaan inzetten om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de wetenschappelijk onderzoeken naar een behandeling en medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Voor onze Noortje komt een medicijn misschien te laat, maar hopelijk niet voor de kinderen die nog geboren zullen worden met een energiestofwisselingsziekte."

Hoe we dit doen

Stichting Energy4Kids organiseert op 20 april 2013 de tweede editie van de Spinning®marathon Spinning®4Energy. Daarnaast ondersteunt de stichting anderen om succesvol te zijn met het organiseren van fondsenwervende initiatieven om kinderen met een energiestofwisselingsziekte zicht te geven op een toekomst.

Stichting Energy4Kids 
wil vanuit de provincie Groningen een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een behandeling en medicijn.


Sinds 26 juli 2011 wordt Stichting Energy4Kids aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat giften en donaties voor zowel particulieren als bedrijven fiscaal aftrekbaar zijn. Meer informatie over de ANBI-status kunt u vinden op de website van de Belastingdienst.

De missie van de stichting is: Stop energiestofwisselingsziekten!

Wij van IJburg Accountants steunen van harte deze goede initiatieven! 

 

 • Bezoekadres
  IJburglaan 424
  1086 ZJ Amsterdam

 • Postadres
  Postbus 2164
  1000 CD Amsterdam

 • Contact
  T +31 (0)20 6955444
  F +31 (0)84 7146966
  M info@accountantopijburg.nl

 • Overig
  KvK 32128117
  BTW NL8187.17.580.B01